Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі в парку Глоби з’явився новий сучасний дитячий майданчик

Супрун Юлія

У Дніпрі у парку Глоби з’явився новий дитячий майданчик з цікавими розвагами, які виготовлені з якісних матеріалів і відповідають всім стандартам безпеки. Тут є гірка, гойдалки та інші цікаві елементи для дітей різного віку. Про це пише “Наше місто”.

Идея облаштувати у парку Глоби власним коштом безкоштовний дитячий майданчик виникла у місцевого підприємця, батька п’ятирічного сина. 

Денис Прудніков. Фото: Володимир Федорищев

Я виріс у цьому місті, і для мене важливо робити щось корисне для нього. Зупинився на дитячому майданчику, тому що це дуже приємно зробити для дітей місце, де  вони зможуть гратися, веселитися і відпочивати, – кже підприємець  Денис Прудніков. 

дитячий майданчик у парку Глоби
дитячий майданчик у парку Глоби
Гойдалка на дитячому майданчику. Фото: Володимир Федорищев

У міськраді Дніпра автору ідеї лише допомогли обратии ділянку для втілення проекту.  Всі ми знаємо, що парк Глоби має велику історію, але на сьогоднішній день у ньому мало цікавих розваг для дітей. Місце обрали таке, на якому колись також стояв дитячий майданчик. Але він був вже старий та занедбаний і наше комунальне підприємство його знесло, – розповідає директор КП “Міська інфраструктура” Олексій Тесля.

ВІн зауважив, що біля нового дитячого майданчика є укриття, куди можна сховатися під час повітряної тривоги. 

Олексійй Тесля, КП Міська інфраструктура
Олексій Тесля. Фото: Володимир Федоришев

Ми будемо розвивати цей дитячий майданчик, будемо додавати інші елементи, щоб тут з’явилося цікаве дитяче містечко, – додав директор КП “Міська інфраструктура”.

Діти мають природну потребу в русі та грі, а дитячі майданчики та інші розваги у зонах відпочинку дають їм можливість виплеснути свою енергію, розвинути фізичні навички та просто весело провести час. 

мама з донькою на дитячому майданчику
дитячий майданчик у парку Глоби
В планах додавати інші розваги на майданчик. Фото: Володимир Федорищев

Нагадаємо, раніше ми писали, як виглядає Новокодацький парк з висоти.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: