Site icon Наше Місто

У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори

Ціни на помідори у Дніпрі червень 2024 - Наше Місто

Чудова новина для жителів Дніпра: ціни на помідори нарешті почали знижуватися. За останній тиждень ціни на цю популярну овочеву культуру впали на 30-40%, повідомляє «Наше Місто».

Причина такого приємного для покупців явища – спекотна погода, яка сприяла прискоренню дозрівання томатів. Збільшення обсягів виробництва призвело до зростання пропозиції на ринку, що, в свою чергу, й обумовило зниження цін.

Як зазначають експерти, початок масової реалізації томатів з літніх теплиць став ключовим фактором у цій ситуації. Ця тенденція спостерігається не лише у Дніпрі, але й по всій Україні.

Раніше ціни на помідори в Дніпрі сягали рекордних 80-150 гривень за кілограм. Це робило їх недоступними для багатьох жителів міста. Проте завдяки збільшенню пропозиції ціни почали знижуватися.

Сьогодні в супермаркетах Дніпра можна знайти рожеві помідори за ціною 70-90 гривень за кілограм, а на ринках – ще дешевше, 60-80 гривень за кілограм.

Очікується, що ціни на помідори й надалі будуть знижуватися, адже сезон збору врожаю тільки розпочинається. Наступне падіння цін буде після того, як дозріють ґрунтові томати.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі дефіцит зарядних станцій і ціни ростуть на дріжджах.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version