Skip to content

Дніпровська дитяча лікарня ім. Руднєва отримала надсучасне обладнання від міста-побратима Кельна

Дніпровська дитяча лікарня ім. Руднєва отримала гуманітарну допомогу у вигляді надсучасного діагностичного обладнання провідного німецького бренду Siemens: УЗД-апарат експерт-класу та інтраопераційний рентген апарат С-дуга, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на медзаклад.

Лікарня Руднєва отримала надсучасне обладнання від Кельна - Наше Місто

«Адміністрація та колектив лікарні висловлюють щиру подяку мешканцям німецького міста-побратима Кельн. З гордістю звітуємо: обладнання отримане, налаштоване та уже використовується!», – наголосили у лікарні.

Лікарня отримала від Кельну багатофункціональний, комплексний УЗ сканер, що дозволяє проводити широкий спектр дослідницьких маніпуляцій і відкривають перед лікарями великі можливості в загальній та локальній візуалізації, контрастному і 3D дослідженні.

А інтраопераційний рентген апарат С-дуга життєво необхідний при малоінвазивних та інтервенційних втручань у різних нозологіях. Також він може викорисовуватися для роботи в операційних залах і травматологічних пунктах для безперервного або періодичного рентгенівського контролю. Таке обладнання стане у нагоді дніпровським лікарям.

Нагадаємо, що під час останньої сесії міськрада затвердила повноцінне та безстрокове партнерство між Кельном та нашим містом. За останні півтора-два роки Дніпро отримав від Кельна багато гуманітарної допомоги, були провели численні заходи культурної, спортивної, освітньої спрямованості.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: