Site icon Наше Місто

Зручні ліжка, кондиціонери та доступність: у Дніпрі оновлюють відділення міської лікарні

У Дніпрі оновлюють відділення міської лікарні

Медична сфера Дніпра активно оновлюється. Нещодавно завершився ремонт травматологічного відділення однієї з міських лікарень, а зараз кипить робота над оновленням ортопедичного. Коли закінчиться ремонт – читайте в матеріалі “Наше місто”.

Ремонт ортопедичного відділення

Заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР Олександра Бодня, яка є черговою по місту, відвідала міську лікарню №4. Окрім оновлення матеріально-технічної бази, у травматологічному відділенні медичного закладу створено комфортні умови для перебування хворих. Просторі палати, зручні ліжка, санвузли – все це сприятиме швидкому одужанню та психоемоційному комфорту пацієнтів.

представниця лікарні Ганна

-Наразі у нас проходить поточний ремонт двох відділень – травматологічного та ортопедичного. Роботи розпочались у квітні, – повідомила заступниця генерального директора закладу Ганна. –  Одне з відділень вже повністю відновлено. Було виконано заміну усіх інженерних комунікацій, облаштовано палати для маломобільних груп населення. У кожній палаті встановлено кондиціонери та багатофункціональні ліжка.Тим часом триває ремонт в ортопедичному відділенні. 

Оновлення санвузлів

Очікується, що роботи завершаться вже незабаром. Це чудова новина для пацієнтів, адже оновлені умови сприятимуть не лише кращому самопочуттю хворих, а й пришвидшать процес одужання та реабілітації.

Заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР Олександра Бодня

– Сьогодні в рамках чергування ми знаходимось у четвертій лікарні. Відділення травматології вже починає свою роботу, поточний ремонт закінчено. А пацієнти повертаються у відділення. Також плануємо до кінця літа зробити поточний ремонт іншого відділення – ортопедичного. Усі згадані роботи проводяться коштом міського бюджету. Продовжуємо оновлювати і розвивати медичний простір Дніпра, аби пацієнти лікувалися у сучасних, комфортних умовах, – сказала  заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР Олександра Бодня.

Також в рамках чергування заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР відвідала укриття, що функціонує на базі лікарні.

В лікарні функціонує укриття

– У разі повітряної тривоги пацієнти та медичний персонал мають змогу спуститися до укриття. У сховищі є операційна на три операційних столи і палати інтенсивної терапії. Укриття розраховане на 800 осіб, – сказала заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР Олександра Бодня.

Укриття міської лікарні

Сховище має усе необхідне, аби дніпряни могли перечекати небезпеку. Це запаси води, їжі та медикаментів.

Фото Володимира Федорищева.

Читайте также: Приклад для всієї України: як Дніпро акумулює ресурси й допомагає переселенцям.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version