Skip to content

У парках Дніпра з’явилися нові «шкідники» – лавандові вандали

У парках Дніпра лавандові вандали - Наше Місто

Цього літа у парках Дніпра з’явилися нові «шкідники» – лавандові вандали. Ці «небайдужі» жителі міста зривають лаванду, яка була висаджена комунальниками для того, щоб всі могли милуватися її красою та насолоджуватися ароматом. На жаль, замість того, щоб просто милуватися квітами, люди зривають гілочки лаванди, щоб засушити їх для себе вдома, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Департамент парків і рекреацій Дніпровської міськради.

«Ми розуміємо, що лаванда – це дуже красива квітка, але просимо вас не зривати її. Рослини були висаджені для того, щоб всі могли ними милуватися, а не для того, щоб її зривали і забирали додому. Якщо кожен відвідувач парку зірве «трохи, тільки для себе», від клумб не залишиться нічого», – говорять у департаменті.

Просимо дніпрян і гостей міста поважати працю комунальників та бережливо ставитися до зелених насаджень у місті. Давайте разом зробимо наше місто красивішим та затишнішим!

Нагадаємо, раніше ми писали, що квітнуть аромаклумба, ялівець, м’ята, лаванда: парки Дніпра на початку літа буяють яскравими фарбами.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: