Site icon Наше Місто

У Дніпрі вихователям садочків та їхнім помічникам підвищили зарплату

У Дніпрі вихователям садочків та їхнім помічникам підвищили зарплату - Наше Місто

Чудова новина для працівників дошкільної освіти Дніпра! Міська рада на 52-ій черговій сесії ухвалила рішення про суттєве підвищення заробітної плати вихователям дитячих садів та їхнім помічникам, пише «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Згідно з рішенням, вихователі отримуватимуть муніципальну надбавку до тисячі гривень. Розмір доплати залежатиме від освітньо-кваліфікаційного рівня, досвіду роботи та кваліфікаційної категорії. На реалізацію цієї ініціативи з міського бюджету виділено 35 мільйонів гривень.

Фото прес-служби міськради

Це рішення стало можливим завдяки чіткій позиції міської влади щодо пріоритетності розвитку освіти, зокрема й дошкільної. Як раніше заявляв мер міста Дніпра Борис Філатов, попри всі виклики війни, місто не може ігнорувати потреби тих, хто піклується про найменших дніпрян. Гідний рівень заробітної плати є запорукою якісної роботи педагогів, адже саме вони закладають фундамент знань та цінностей у наших дітей.

Це рішення, безсумнівно, стане потужним стимулом для розвитку дошкільної освіти у місті та сприятиме підвищенню престижу професії вихователя.

Міська влада Дніпра й надалі буде вживати заходів для забезпечення гідних умов праці та розвитку освітянської галузі.

Читайте також: Пришкільні табори у Дніпрі запрацювали після чотирирічної перерви.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version