Skip to content

У Дніпрі в котельнях встановлюють резервні генератори, які передала Японія

У Дніпрі в котельнях встановлюють резервні генератори, які передала Японія

У Дніпрі тривають активні роботи з встановлення резервних генераторів на об’єктах критичної інфраструктури. Це робиться задля забезпечення безперебійного постачання електроенергії у випадку можливих перебоїв. Сьогодні, 19 червня, директор КП «Теплоенерго» Дніпровської міськради Андрій Клименко, який сьогодні чергує по місту, проінспектував, як встановлюють генератори у міських котельнях, пише «Наше місто».

КП «Теплоенерго» активно готується до опалювального сезону та встановлює сучасні генератори на своїх котельнях. Це робиться для того, щоб підвищити ефективність систем опалення, забезпечити більш економне та енергоефективне теплопостачання.

«У рамках угоди з Урядом Японії Дніпро вже отримав 217 генераторів. Близько 50 одиниць вже змонтовано. До кінця року плануємо встановити ще 140. Бригади робітників активно працюють», – розповів Андрій Клименко.

Вибір котельні залежить від потужності отриманого агрегату, самої котельні, кількості споживачів, соціального значення об’єктів.

Сьогодні встановили генератори в двох котельнях Центрального району міста, одна з яких забезпечує теплом 2 житлових будинки і заклад освіти, а друга – три житлових будинки.

Раніше ми писали, що Борис Філатов розповів, як теплове господарство міста готують до зими.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: