Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Проект, який викликає сльози: хто створює програму “Історії війни”

Дарина Сухоніс

Проект, який викликає сльози: хто створює програму "Історії війни"

“Історії Війни” – це цикл програм про волонтерів, військових та цивільних. Усіх тих, хто щодня наближає нашу перемогу.  Перші програми саме у форматі,  який ви сьогодні бачите, з’явитись з початком повномасштабного вторгнення, передає “Наше Місто”.

Сьогодні ми хочемо вас познайомити з людьми, які створюють

“Якби не було Війни, ми б знімали якісь розважальні інтерв’ю.  Але сьогодні важливо говорити про інше. І коли військові чи їх родини нам дякують, що цю історію побачить і почує багато людей, певно ми робимо свою роботу правильно”, – наголошує авторка та ведуча Дарина Сухоніс.

Проект, який викликає сльози: хто створює програму "Історії війни"

Нещодавно авторка і ведуча програми Дарина Сухоніс перемогла в конкурсі професійної журналістики «Честь професії».  Переможним став матеріал “Про втрати, любов до роботи, війну та Бога – Ігор Гетало”.

“Це було справді неочікувано і приємно для нас. Зазвичай над кожним випуском працює команда,  яка складається з мене, оператора Костянтина Фурдуя, відеоінженера Микити Скріпніченка  та фотографа Валерія Кравченка”,-  каже вона.

Сьогодні вийшли десятки випусків програми і кожен для знімальної групи важливий і особливий.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зі смертельним пораненням та одним автоматом проти десятків ворогів: неймовірна історія Олександра.

Читайте також: “Якщо повернути час назад, я б все одно пішов служити” – історія пари з Дніпра, фото якої стало вірусним.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: