Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Турбота та підтримка: як терцентр Дніпра допомагає людям поважного віку

Турбота та підтримка: як терцентр Дніпра допомагає людям поважного віку

Дніпровський міський територіальний центр є справжнім осередком підтримки для людей поважного віку. Щодня понад 11 тисяч підопічних отримують тут не тільки гарячі обіди, але й можливість відвідувати заняття з фізкультури, творчості, брати участь у соціальних заходах та отримувати необхідну допомогу вдома. “Наше місто” розповість історії людей, чиї життя змінилися завдяки терцентру, познайомимо вас із працівниками, які щодня дарують свою турботу та підтримку, і покажемо, як цей заклад стає другою домівкою для багатьох дніпрян.

Пані Любов вже шостий рік користується послугами Дніпровського міського територіального центру. Жінка часто хворіє, тому соціальні працівниці є для неї справжніми рятівниками.

«Мені допомагають дівчата. Надають різкі послуги, наприклад, миють вікна. Я дуже часто хворію, тому з ліками у мене зимою і літом проблеми, виходити на вулицю проблемно. Тому вони мені у всьому допомагають. І водичку носять, і продукти купують, і ліки. У будь-який час», – поділилася пані Любов.

Для підопічних, які не можуть особисто прийти до терцентру, гарячий обід додому доставляє соціальний робітник. До кожного навідуються двічі на тиждень, забезпечуючи не лише їжею, а й необхідною підтримкою та спілкуванням.

«Вони до мене всі привʼязані. Є у мене підопічні, які зовсім не виходять з дому. Тому постійно дзвонимо, дізнаємося, що треба – допомагаємо. Мені подобається ця робота тим, що ти допомагаєш людям, підтримуєш їх. Ти дійсно відчуваєш, що потрібний. Всі підопічні до мене ставляться, наче до рідної», – каже соціальна робітниця Олена Капітан.

Більше ніж 11 тисяч людей поважного віку отримують послуги у Дніпровському міському терцентрі. Цей заклад надає широкий спектр послуг: від фізкультури до творчих занять та гарячих обідів. Також тут можна оформити послугу догляду вдома, соціальної адаптації та отримати натуральну допомогу

Дніпровський міський терцентр – це місце, де люди поважного віку отримують не тільки необхідну допомогу, але й можливість провести час з користю та задоволенням. Це заклад, який не просто надає послуги, а й створює атмосферу підтримки та тепла для своїх підопічних. Детальніше – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Співи, гімнастика та вітамінні коктейлі: як Дніпровський терцентр працює під час війни.

Читайте також: Соціальні послуги у Дніпрі: яку допомогу можна отримати у територіальному центрі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: