Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ОФІЦІЙНО Підприємців Дніпра запрошують долучатися до підтримки Сил оборони України

Михайло Чернов

В рамках профільної міської програми влада Дніпра максимально підтримує корисні проекти на допомогу нашим захисникам, повідомляє «Наше Місто».

В Дніпрі до подання проектів на допомогу силам безпеки і оборони України поряд з громадськими, благодійними  організаціями та об’єднаннями  відтепер запрошують також фізичних осіб-підприємців.

Відповідне рішення депутати міської ради Дніпра планують ухвалити під час чергової сесії міськради.

Нагадаємо, розроблена в Дніпрі унікальна програма покликана підвищити рівень підтримки Сил оборони України.  Участь в програмі можуть взяти громадські, благодійні організації, об’єднання, зареєстровані як юридичні особи, а відтепер – підприємці-ФОПи.

За наявності письмового запиту від підрозділів ЗСУ про потрібну допомогу учасники можуть зробити власний внесок у розмірі не менше 25% від суми проекту, а решту (75%) профінансує місто. 

Зокрема, проекти можуть передбачати придбання та передачу Силам оборони безпілотних літальних апаратів, техніки, засобів зв’язку, амуніції та ін. потрібних на фронті речей. Вартість такого проекту на підтримку Сил оборони має складати від 500 тис. грн до 1 млн грн.

В рамках програми в Дніпрі на цьому етапі планують підтримати 50 проектів на підтримку наших захисників, на це заплановано спрямувати 50 млн грн

Читайте також:  Дніпро є одним з міст-лідерів за рівнем підтримки Сил оборони України. 

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: