Skip to content

До 85 тис. грн на місяць: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі

До 85 тис. грн на місяць: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі

Ринок праці активно розвивається, відкриваючи нові можливості для працевлаштування. Цього тижня Інспекція з питань праці та зайнятості виділила 5 найпривабливіших вакансій на ринку Дніпра  з 10 по 16 червня 2024 року, – пише «Наше Місто».

До 85 тис. грн

Така зарплата очікує лікаря-радіолога (МРТ) у медичному центрі «Сімейний лікар» мережі клінік GARVIS. Вимоги: діючий сертифікат спеціаліста, досвід роботи від 3 років, вища медична освіта за спеціальністю «Рентгенологія», «Радіологія», знання нормативних документів та протоколів опису радіологічних досліджень. Основні обов’язки: проведення рентгенологічних досліджень, включаючи МРТ, аналіз зображень, складання діагнозу та консультування пацієнтів. Деталі за телефоном: (095)2831020, (067)3531020 та на сайті.

До 60 тис. грн

Така винагорода очікує автомеханіка та автослюсара на СТО у Самарському районі Дніпра. Потрібен досвід роботи від 2 років у сфері автомеханіки, навички ремонту автомобілів різних марок, знання технічного обладнання та інструментів. Контактна особа: Владислава Щербаткіна, телефон: (095)1566591.

До 50 тис. грн

Таку зарплату пропонують водію категорій С, Е з ADR та кодом 95 для вантажоперевезень по Україні та в міжнародному сполученні (Європа) у компанії «Імперіалтехгаз». Пропонується індивідуальний графік роботи. Вимоги: досвід у сфері вантажних перевезень по Україні та за її межами. Деталі за телефонами: (050)4726229, (050)1010017 (Лія).

До 45 тис. грн

На таку винагороду може розраховувати сушист у компанії «Osama Sushi». Потрібен досвід роботи, вміння готувати страви та заготовки згідно з калькуляцією. В обов’язки входить підтримка чистоти на робочому місці, закупівля продуктів та прийом товару. Контактні особи: Бабак Ольга (098)8893858, Марина (098)8770855.

До 40 тис. грн

Така зарплата очікує юриста у компанії «КС ПАРТНЕРС» на вул. Січеславська Набережна. Вимоги: досвід роботи від 2 років, знання та практика у господарському, цивільному, корпоративному, земельному, адміністративному, кримінальному та процесуальному праві. Основні обов’язки: ведення та супровід судових процесів, представництво інтересів клієнтів у державних органах та органах місцевого самоврядування, договірна робота. Деталі за номером: (098)5908895 (Євген).

Інформація про всі вище зазначені й не тільки ці пропозиції у телеграм каналі: Work_DniproUA та у групі Viber – Work_DniproUA.

Нагадаємо, раніше ми писали: До 70 тис. грн на місяць: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: