Skip to content

Борис Філатов прокоментував дозвіл фінансувати устаткування для Сил оборони з бюджетів громад

Філатов про дозвіл фінансувати устаткування для Сил оборони з бюджетів громад - Наше Місто

Сьогодні, 18 червня, Верховна Рада України нарешті ухвалила законопроєкт, який дозволяє місцевим радам фінансувати підрозділи Сил оборони. Йдеться про законопроєкт 9559-д, який вносить зміни до законів «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про запобігання корупції». Міський голова Борис Філатов на своїх сторінках у соцмережах досить емоційно відреагував на це рішення. Мер заявив, що Дніпро і раніше системно купував те, про що просили військові, і буде це робити надалі. А от чим тепер будуть займатися деякі «правоохоронці» та «активісти» – велике питання, повідомляє «Наше Місто».

«Що нам тільки не розповідали. Що ми «заробляємо собі політичний капітал», що навмисне «шукаємо авторитету і прихильності серед оборонців», що мери взагалі фінансують «приватні армії»… І ще бозна-які дурниці. Але ми все одно системно купували те, про що нас просили військові. А потім до нас щоразу приходили різні правоохоронці. Дійшло до того, що навіть слідчі поліцейських відділків цікавляться закупівлями для війська», – відмітив Борис Філатов.

Борис Філатов передає чергова партію допомоги захисникам. Фото прес-служби міськради.

Також він не залишив без уваги і діяльність активістів, що ходять під мерією:

«Я людина вельми поінформована і бачу певні реєстри. Тож можу сказати, що 80 % «борцунів за справедливість» навіть не оновили свої військово-облікові дані!

… професійні «активісти» замість того, щоб стояти під відділками поліції чи попід іншими відомствами на три літери, або ж під Верховною Радою (котра єдина могла щось змінити), завжди обирають пікетувати саме мерії.

І це не тому, що вони чогось не розуміють. Вони свідомо ходять та апелюють до порожнечі. І піаряться на цьому цілеспрямовано», – написав мер.

Читайте також: Помста після чергового обстрілу рф: Дніпро доправив Силам оборони чергову партію дронів і вантажівок.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: