Skip to content

Грози, зливи та шквальний вітер нарешті почнуть відступати: якою буде погода у Дніпрі на наступному тижні

Грози та спека: якою буде погода у Дніпрі на наступному тижні

Дніпро останніми днями накрила сильна непогода. Постійні грози та дощі багатьом вже встигнули набриднути багатьом мешканцям. Люди мріють про літнє тепло: ласкаве сонце та лагідний вітерець. І вже наступного тижня дніпрянам нарешті пощастить відчути теплі літні дні та атмосферні ночі. Коли до Дніпра нагляне сонце та чи закінчаться цього тижня грози, – розповість «Наше Місто» з посиланням на синоптичні сайти.

Деяким мешканцям подобаються сильні зливи, затишні посиденьки біля вікна з горнятком кави та, звичайно, прохолодні дні. Проте багатьом така погода вже встигла набриднути: дехто з дніпрян ніяк не дочекається теплих сонячних днів, аби відпочити на пляжі чи поїхати до басейнів. Тож вже цього тижня ці плани можуть втілитися.

Наступний тиждень почнеться з грози: у понеділок, 17 червня, погода вдень досягне +25 градусів, а вночі опуститься до +19. З самого ранку небо у Дніпрі вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Вранішній дрібний дощ поступово перейде у зливу з грозою, яка ввечері зміниться на звичайні, помірні опади.

Вівторок, 18 червня, ранок очікується хмарний, проте день обіцяє бути ясним. Ймовірність опадів у цей день мінімальна. Температура підніметься до +28 вдень та +20 вночі. Вівторок відкриє двері до довгоочікуваних сонячних днів.

Вже 19 червня дніпряни зможуть насолоджуватися ясним сонячним днем та теплими ночами. Температура у середу, як і у четвер, досягне +29 градусів вдень та +20 вночі. Однак, у четвер день може бути дещо хмарним.

Вже з п’ятниці й до самих вихідних погода порадує мешканців Дніпра справжніми сонячними днями. При цьому температура повітря трохи знизиться та не буде погіршувати самопочуття мешканців своєю спекою. Опади нарешті покинуть місто та нададуть дніпрянам можливість відпочити під лагідним сонцем.

Нагадаємо, раніше ми писали: Спрага: які напої треба пити у спеку, а від яких краще відмовитися.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: