Skip to content

ОФІЦІЙНО Мерія Дніпра виділила кошти на обладнання кафедри університету, де готують кадрових військових фахівців ЗСУ та Держспецтрансслужби

Мерія Дніпра виділила кошти на обладнання кафедри університету, де готують кадрових військових фахівців ЗСУ та Держспецтрансслужби

У Дніпрі Український державний університет науки і технологій отримав від міста грошовий сертифікат. Ці кошти будуть спрямовані на розвиток кафедри військової підготовки. Навчання на кафедрі проходитимуть майбутні офіцери Збройних Сил України та Державної спеціальної служби транспорту. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Міська влада Дніпра започаткувала нову форму співпраці з університетами. Це стало можливим завдяки тому, що університети не підпорядковуються місцевому самоврядуванню.

Мер Дніпра Борис Філатов зазначив, що місто не лише системно надає допомогу Силам оборони, забезпечуючи їх технікою, дронами та транспортом, але й знайшло можливість підтримати тих, хто зараз здобуває освіту, щоб у майбутньому стати захисниками України.

«Це принципово для міста — працювати для зміцнення українського війська у всіх необхідних процесах. Зокрема й коли йдеться про підготовку курсантів», — сказав він.

Так кошти територіальної громади підуть на придбання сучасного обладнання для лабораторії військової кафедри та профільних тренажерів.

«Ми зможемо придбати устаткування, щоб навички були не лише теоретичними, а й відповідали реаліям сьогодення. Це не лише про якість навчання, а й про безпеку життя», — наголосили в університеті.

Мерія Дніпра виділила кошти на обладнання кафедри університету, де готують кадрових військових фахівців ЗСУ та Держспецтрансслужби

Раніше ми писали, не треба недооцінювати глобальність можливої катастрофи: Борис Філатов про підготовку до зими.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: