Skip to content

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Ціною неймовірних зусиль та жорстоких втрат українські воїни стримують ворога. Їхня відвага та самовіддача дають нам шанс на життя у вільній та незалежній Україні. У прес-службі підприємства АрселорМіттал Кривий Ріг повідомили трагічну новину – на війні загинув Андрій Снаговський, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника України обірвалося під час запеклих боїв на Харківському напрямку. Чоловік став на захист нашої країни 30 вересня 2023 року. Він служив командиром відділення операторів БПЛА.

У мирному житті Андрій Снаговський працював електромонтером на дробильній фабриці гірничого департаменту «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«До нас Андрій Снаговський прийшов вже маючи досвід в електросправі. Йому довірили важливу роботу: він відповідав за «здоров’я» дробарок, конвеєрів, живильників. Електромонтер – це оперативно-ремонтний персонал. Андрій так все і робив – якісно і оперативно. Він був відповідальним, сумлінним і спокійним, уважним до дрібниць. Для фабрики це непоправна втрата. Ми завжди будемо зберігати пам’ять про нього». – розповів заступник начальника з енергообладнання ДФ ГД Ігор Бояринов.

Воїн загинув 25 травня 2024 року від осколкових поранень, які отримав під час бою поблизу Ізбицького.

Єдиний син в родині, Андрій не встиг створити свою сім’ю, але залишив про себе пам’ять як про відважного воїна, справжнього патріота свої країни.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донеччини загинув Герой з Кривого Рогу Дмитро Кисельов.

Фото: АрселорМіттал Кривий Ріг.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: