Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Спортивна алея та рекордна кількість дитячих майданчиків: як виглядає Новокодацький парк з висоти

Відпочиваємо у Дніпрі: прогулянка Новокодацьким парком

Новокодацький парк входить до природно-заповідного фонду України. А для жителів Красного Каменя і Паруса – це одне з найближчих місць для відпочинку. Парк дуже людний, особливо в другій половині дня, пише «Наше місто».

Парк був створений силами робітничої молоді та урочисто відкритий 1935 року. Тоді парк отримав ім’я Сергія Кірова. У сімдесятих роках минулого століття парк перейменували на парк імені Леніна. У 2010 році парк перейменували на «Молодіжний».  У 2016 році парк отримав назву міський молодіжний парк дозвілля та відпочинку «Новокодацький». Площа парку – 35 гектарів.

Раніше це був занедбаний, запущений і зарослий парк. Зараз він має зовсім новий вигляд. У парку виклали пішохідні доріжки з тротуарної плитки, встановили безкоштовні вбиральні, лавки зі спинками та кілька десятків стильних опор.

Це місце стало справжнім раєм для любителів активного відпочинку. Тут є все, що потрібно для активного проведення часу.

Парк приваблює відвідувачів і своєю чудовою природою: великими деревами, квітучими клумбами та широкими алеями для прогулянок. Новокодацький парк – ідеальне для сімейного відпочинку, прогулянок з дітьми або романтичних побачень.

Раніше ми писали, найкращі місця у Новокодацькому районі Дніпра, які варто відвідати.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: