Skip to content

Повернувся додому на щиті: на Донеччини загинув Герой з Кривого Рогу

Ксенія Куземко

Загинув Дмитро Кисельов

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. В бою за Україну поблизу Тоненького Донецької області 28 лютого 2024 року загинув Дмитро Кисельов. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку АрселорМіттал Кривий Ріг.

Дмитро Кисельов, 1982 року народження, мешканець міста Українськ.

В «АрселорМіттал Кривий Ріг» Дмитро працював дверевим. Але його професійний потенціал був настільки великим, що ніхто не сумнівався у його подальшому кар’єрному зростанні.

«З першого дня Дмитро став повноцінним членом нашої команди, я вже бачив у ньому майстра, адже він все схоплював на льоту і любив свою роботу. Працювати біля розпеченої коксової печі нелегко. Як дверевий він відповідав за очищення дверей печі після видачі коксу. Гаряча робота, але Дмитро не скаржився, завжди усміхався, жартував. Шкода, що він недовго працював з нами. Як справжній чоловік та захисник він не вагаючись встав на захист рідної домівки, адже на власному досвіді розумів, яке зло несе війна. Він назавжди залишиться для нас справжнім героєм!», – говорить старший змінний майстер основної виробничої дільниці коксового цеху КХВ Сергій Царенко.

Вічна шана та пам’ять герою!

Раніше ми писали, у Зеленодольська міська територіальній громаді повідомили трагічну новину – на війні загинув Олександр Дворський.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: