Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Чим буде дивувати філармонія Дніпра у новому сезоні

9 червня феєричним концертом на даху «Менори» завершив свій черговий сезон симфонічний оркестр під керівництвом Айдара Торибаєва Дніпропетровської обласної філармонії ім. Л. Когана.   

Атмосфера на концерті була дуже романтичною

Звучали твори Астора П’яцолли, Леонарда Бернстайна,  Артуро Маркеса, Юрія Літовко. А також музика на біс, оскільки слухачі довго не хотіли відпускати дніпровських артистів та соліста-скрипаля – заслуженого артиста України Назарія Пилатюка. Сідало сонце, і чарівні мелодії звучали у романтичній атмосфері його останніх променів. А чим буде дивувати дніпрян цей заклад культури у новому сезоні?

Ми знаходимось на порозі створення камерного хору, – розповів «Нашому місту» директор філармонії Олександр Хасапов. – Його звучання дніпровські слухачі вже мали змогу почути під час виконання П’ятої симфонії Людвіга ван Бетховена. Вважаю, що попри все ми маємо дарувати людям змогу слухати світову класику, серед якої чимало справжніх хітів. Тому у наступному сезону буде прем’єрне виконання одного з видатних творів Вольфганга Амадея Моцарта, і не  тільки його. Тож до зустрічі у новому сезоні!

Фото автора.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що філармонія Дніпра розпочинає серію концертів у парку ім. Т. Шевченка.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: