Skip to content

Дніпровська міська рада виділила 2 млн грн фінансової допомоги управлінню поліції

Дніпровська міська рада виділила 2 млн грн фінансової допомоги управлінню поліції

Заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Дмитро Редька відвідав Дніпровське районне управління поліції 9 червня, аби підкреслити важливість тісної взаємодії задля забезпечення безпеки громадян. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.  

Дмитро Редька зазначив, що після спілкування з керівництвом було з’ясовано нагальні питання та потреби, які виникають у процесі роботи. Він зауважив, що служба проходить на достойному рівні, а міська рада активно допомагає підрозділам Національної поліції.

«Цьогоріч міська рада виділила фінансову допомогу управлінню у вигляді субвенції на 2 млн грн для придбання пально-мастильних матеріалів. Продовжуємо співпрацювати, аби забезпечення громадського правопорядку в місті було на належному рівні», — підкреслив Дмитро Редька. 

Дніпровська міська рада виділила 2 млн грн фінансової допомоги управлінню поліції

Тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Дніпровського районного управління поліції з превентивної діяльності Роман Дорош додав, що за минулу добу у місті  було зареєстровано 257 повідомлень із ознаками кримінальних правопорушень. За всіма фактами проводяться перевірки, за результатами яких ухвалюються рішення відповідно до чинного законодавства.

«Оперативна обстановка у Дніпрі — контрольована, без резонансних подій. Правоохоронці цілодобово та безперебійно несуть службу. Для недопущення скоєння злочинів у громадських місцях, резонансних злочинів та протидії злочинності в людних місцях виставлені додаткові наряди, які патрулюють вулиці міста. Також проводяться перевірки осіб на причетність до вчинення злочинів», – каже він.

Під час інспекційного обʼїзду черговий по місту Дмитро Редька перевірив і укриття у гімназії № 19 (вул. Князя Володимира Великого, 23-А).

«Приміщення цілком придатне для укриття населення під час повітряної тривоги. Тут є все необхідне. Серед іншого і медикаменти, кімната матері та дитини, питна вода, примусова вентиляція. Укриття розраховане на 300 осіб. Працює цілодобово», — додав Дмитро Редька.

Дніпровська міська рада виділила 2 млн грн фінансової допомоги управлінню поліції

Фото: прес-служба міськади.

Нагадаємо, раніше ми писали: Мешканка Дніпра віддала дитячому будинку гроші, які держава виділила за загибель сина-Героя.

Читайте також: Дніпро співпрацюватиме з ізраїльським містом Нетанія у сферах освіти та безпеки: угоду вже підписано.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: