Skip to content

Куди піти у Дніпрі 7 червня

Куди піти у Дніпрі 7 червня

Сьогодні, 7 червня, Всесвітній день турботи. Віряни вшановують пам’ять святого священномученика Теодота, єпископа Анкирського. До Нового року залишилося 207 днів. 7 червня 2024 року — п’ятниця. 835-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Опера «Флорія Тоска»

Одна із найвідоміших і найпопулярніших опер в історії музики – «Тоска».

Опера “Флорія Тоска” – є одною з тих вистав, які виконують найчастіше на оперній сцені і однією з найбільш популярних, як серед співаків, так і серед глядачів.
Ця опера перенесе вас до Риму 1800 року, в період наполеонівських війн та боротьби Італії за незалежність. Туди, де переплітається доля підступного шефа поліції барона Скарпіа, який полює за революціонером Анджелотті, а також двох закоханих – співачки Флорії Тоски та художника Маріо Каварадоссі.

Кохання, ревнощі, інтриги, цинічність та жорстокість пов’язують між собою кожного героя цієї історії. І вже більше ста років глядачі, затамувавши подих, слідкують за драматичною історією Флорії Тоски та її коханням, сильнішим за людське зло.

Вперше дніпровська публіка почула цю чарівну музику в нашому театрі в 1996 році.
Минула постановка зійшла зі сцени в 2003 році, але зараз було прийнято рішення повернути цей оперний бестселер до “Дніпро Опера”.
Але ми хочемо не просто її відродити, а представити виставу з оновленими декораціями та костюмами і звичайно, з новими талановитими виконавцями головних партій.

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 150-450 грн

Ілюзійне шоу «Вогні Вегаса»

Ілюзійне шоу для сімейного перегляду. Жанр: фокуси, ілюзія, сценічна магія. У захоплюючій виставі акторів театру та його художнього керівника – професійного фокусника-ілюзіоніста, неповторного Дмитра Мосіна купа оригінальних та смішних фокусів, які викликають справжнє захоплення не тільки у дітей, а й дорослих! Підготуйся до чарівних пригод і купуй квиток просто зараз.

Якщо ви хочете отримати незабутні емоції, та можливість нагадати собі і дитині, що наш світ сповнений чарівних загадок та усіляких див – ми чекаємо на вас! Доведено, що віра у чудеса – покращує настрій і сприяє досягненню твоєї мети! Режисер-постановник, художній керівник – актор, володар всесвітньої статуетки «Чародій Мерлін» Дмитро Мосін.

Де і коли:18:00 у академічному молодіжному театрі, вул. Володимира Мономаха, 21, 200 грн

Драма «Наприкінці часів»

За п’єсою Павла Ар’є «На початку і наприкінці часів…»

Кордони реальності поступово стерлися і люди не здатні збагнути де реальний світ, а де ні. Містика та психологічні розлади тісно переплелися та стали буденністю. Не дивлячись на всі негаразди герої відмовляються покидати свій рідний дім, бо це їх земля і вони невіддільна частина свого світу. Історія сім’ї, яка мешкає в чорнобильській зоні, посеред рудого лісу.

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 150-300 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: