Skip to content

Куди піти у Дніпрі 6 червня

Сьогодні, 6 червня, День журналіста в Україні та День Йо-йо. До Нового року залишилося 208 днів. 6 червня – 157-й день року (158-й в високосного року) в григоріанському календарі. До кінця року залишається 208 днів.

Які свята в Україні та світі

  • Всесвітній день боротьби з хворобою Вернейля.
  • День садівництва.
  • День кінотеатру просто неба.
  • День Йо-йо.
  • День журналіста.

Куди піти сьогодні у Дніпрі, дізнавались журналісти “Нашого Міста”

Вода у космосі

Рідка вода – найважливіша передумова існування життя. Чому з усіх планет Сонячної системи у рідкому стані вода існує лише на планеті Земля? 
Чи є вода у космосі? Куди поділася рідка вода із колишніх водойм на Марсі? Що здатен приховувати океан під крижаною поверхнею супутника Юпітера Європа? Звідки походять крижані брили у кільцях Сатурна? Чи схожа вода у складі комет на смак із водою на Землі, і про що здатен розповісти лід у складі комет? І насамкінець, які опади йдуть на Венері, супутнику Сатурна Титані та на крижаних гігантах Урані і Нептуні?
Дізнавайтеся відповіді на ці запитання під час відвідування тематичної програми «Вода у космосі».

Де і коли: 17:00 у Planetarium Noosphere Dnipro, 170–320 грн

Рок-хіти на даху Менори у виконанні оркестру Gosorchestra

Ми раді запросити вас на незабутній концерт «Рок-хіти у виконанні симфонічного оркестру просто неба»! Це унікальне подія, яка поєднає потужний звук рок-музики з неймовірним звучанням симфонічного оркестру. Запальні гітарні рифи поєднаються з магічними звуками струнних та духових інструментів оркестру, створюючи непередбачувану та захоплюючу атмосферу.

Не пропустіть можливість насолодитися улюбленими рок-хітами в новому виконанні. Приходьте з друзями та родиною, та дозвольте собі зануритися у незабутнє музичне шоу.

Де і коли: 19:00, Менора, від 350 грн

Балет “Жізель”

А. Адан
Фантастичний балет на 2 дії

Старовинний французький балет «Жізель» вперше було поставлено в 1841 р. на сцені Паризької опери – сьогодні він вважається вершиною романтичної хореографії. Своїм народженням балет зобов’язаний поету Теофілю Готьє, який поетично переказав стародавнє німецьке сказання про дівчат-віліс, які померли до весілля. Композитор Адольф Адан за тиждень написав музику до вистави. Вже на прем’єрі новонароджений балет був визнаний великим. Таким він залишається і сьогодні.

Де і коли: 18:00 у Театрі опери і балету, від 100 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: