Site icon Наше Місто

У Дніпрі та області 6 червня діятимуть ліміти на споживання електроенергії

У Дніпрі та області 6 червня діятимуть ліміти на споживання електроенергії

Завтра, 6 червня по всій Україні очікуються цілодобові відключення світла. Обмеження на постачання електроенергії діятимуть з 00:00 до 24:00 для всіх, як для промислових підприємств, так і для населення. Це пов’язано зі збільшенням дефіциту в енергосистемі. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на “Укренерго“.

Щоб зберегти стабільне постачання електроенергії в Україні, важливо економити її споживання. Об’єкти критичної інфраструктури (лікарні, водозабори тощо) працюватимуть без змін.

Якщо ліміт споживання буде перевищено, можливі віялові відключення. Щоб цього не сталося, всіх українців закликають зменшити споживання електроенергії вже зараз. Графіки можливих відключень у разі перевищення ліміту можна знайти на сайтах обленерго.

Споживачі Дніпра можуть знайти інформацію про відключення електрики на сайті приватної енергетичної компанії ДТЕК. А також на сайті приватної енергетичної компанії ЦЕК, чи у телеграм-каналі підприємства 

Нагадаємо, раніше ми писали: У Держпродспоживслужбі Дніпропетровської області розповіли, як зберегти продукти, якщо вимкнули світло.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version