Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби

Історичне серце Дніпра, площа Успенська, після реконструкції відкрила свої двері для містян. Її оновлений образ вражає вечірнім сяйвом, поєднуючи в собі сучасний дизайн та історичну атмосферу. Реконструкція розпочалась у 2021 році, тривала довше, ніж планувалося, через війну. Як виглядає зараз Успенська площа у вечірній час – дивіться в матеріалі «Наше місто».

Після реконструкції Успенська площа у Дніпрі перетворилася на справжню перлину міста, яка вражає красою не лише вдень, але й уночі. Завдяки сучасному освітленню, площа сяє новими барвами, створюючи затишну атмосферу.

Відвідувачі можуть насолодитися прогулянкою по оновлених алеях, посидіти на зручних лавочках, помилуватися фонтаном, який підсвічується різнокольоровими ліхтарями. Для дітей обладнано сучасний майданчик з гірками та гойдалками, який також гарно освітлений.

Зазначимо, що на площі висадили понад 200 дерев, встановлено автоматизовану систему поливу та проклали  велосипедну доріжку. Площу оснастили сучасним освітленням, споруджено електрощитову та санвузол.

Завдяки оновленому дизайну, площа стала більш зручною для людей з інвалідністю та привабливою для відвідувачів будь-якого віку.

Раніше ми писали, історія легендарного стадіону «Славутич» у Дніпрі.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: