Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Літні табори для дітей за кордоном у 2024 році: скільки коштують та як дістатися з Дніпра

Ксенія Куземко

Літні табори для дітей за кордоном у 2024 році: скільки коштують та як дістатися з Дніпра

Вже не секрет, що дитячі табори стають все більш популярними. Це чудовий шанс для дітей не лише весело провести час, а й отримати цінний досвід та розвинути важливі навички. Літній табір – це місце, де діти знаходять нових друзів, вчаться спілкуватися та співпрацювати, стають більш самостійними та відповідальними. У країнах Європи є достатньо літніх таборів для дітей з різних країн, пише «Наше місто».

Дитячий табір “Морські Дюни”

Дитячий табір “Морські Дюни” розташований у селі Шкорпіловці та знаходиться за 30 км від міста Варна (Болгарія). Пляж с. Шкорпіловці вважається одним із найчистіших на чорноморському узбережжі.

У МДЦ “Морські Дюни” з дітьми працює весела та невтомна команда аніматорів. У штаті комплексу також є спортивні інструктори. Ігри та змагання, які вони влаштовують – посильні та доступні кожному. Практично у кожному заїзді є плавці, футбольні та волейбольні команди, танцювальні, вокальні та інші творчі колективи.

Тривалість зміни з виїздом з Дніпра 10 чи 13 днів. Вартість від 360 євро.

Дитячий табір «Паланка»

Дитячий табір «Паланка» розташований у Чехії у місті Піштін, пансіонат «Marislav». На дітлахів чекають екскурсії старовинними містами, що входять до світової культурної спадщини та екстремальні активності: підкорення скель та глибоких печер.

Кожен день туру присвячений різним видам діяльності, тож діти не занудьгують від постійних екскурсій і не втомляться через тривалі походи. Програма насичена інтелектуальним, творчим та спортивним дозвіллям, а наші досвідчені інструктори навчать дітей необхідним життєвим навичкам: від кулінарії та основ здорового харчування до орієнтування по місцевості та скелелазіння.

Тривалість від 9 до 11 днів. Вартість від 890 евро. Також можливий трансфер з Дніпра, але він оплачується додатково.

Дитячий табiр Fayno Camp Zakopane Summer

Дитячий табір Fayno Camp Zakopane Summer знаходиться у Польщі, Закопане, DW “Harenda”, HARENDA 29B.

Якщо Ваша дитина мріє про незабутні літні канікули та хоче пізнати прекрасний світ природи, а Ви прагнете її оздоровити – тоді дитячий табір в Татрах Fayno Camp Zakopane із вивченням англійської та польської мови – прекрасний вибір.

У мовному таборі Fayno Camp Zakopane під час літніх канікул на дітей чекає не тільки приголомшлива розважальна програма, але й чудові можливості для особистісного розвитку та підвищення рівня розмовної англійської та польської з native speakers (носіями мови).

Ціна зміни – від 715 євро.

Виїзд в табір здійснюється організованими групами у супроводі працівників табору поїздом до Пшемисля.

Трансфер: Пшемисль (Польща) – табір Закопане – Пшемисль (Польща) включено у вартість путівки. Трансфер здійснюється автобусом євро класу. Тривалість переїзду 4 години.

Трансфер в супроводі вожатих здійснюється з наступних міст: Львів, Київ, Одеса, Дніпро, Харків.

Дитячий табір Studixcamp

Дитячий табір Studixcamp знаходиться у Чехії, місто Прага. Цей табір пропонує насичену культурну програму: екскурсії, розважальні заходи, поїздки Чехією (Прага, Кутна Гора), вечірні розважальні заходи, дискотеки, пікніки, квести, творчі виступи команд, аквапарк, зоопарк, прогулянки річковим трамваєм річкою Лтава, відпочинок на озері, романтична вечеря на борту річного трамвая та багато іншого.

Вартість від 1 350 євро.

Додатково оплачується обіди – 6-12 євро та виїзд з України – Дніпра та Львова.

У таборі організований трансфер із супроводженням.

Автобусний або залізничний трансфер Дніпро – Львів – Дніпро, вартість трансферу залежить від вартості квитків (куратор централізовано купує квитки) + автобусний трансфер Львів – табір – Львів. Вартість супроводу групи Дніпро – Прага – Дніпро: 70 євро.

Раніше ми писали, у понад 80 шкільних закладах Дніпра запрацюють літні табори: дата відкриття.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: