Skip to content

Куди піти у Дніпрі 5 червня

Сьогодні, 5 червня, Всесвітній день довкілля. Віряни вшановують пам’ять святого священномученика Доротея, єпископа Тирського. До Нового року залишилося 209 днів. 5 червня 2024 року — середа. 833-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Ґарфілд у кіно

Анімаційна пригода. Ґарфілд, ненавидник понеділків, дієт і всього, що обмежує його безмежний апетит, вирушає у подорож з другом Оді, де зустрічає свого ексцентричного батька Віка, і разом вони переживають екстремальні пригоди.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра, 130-400 грн

УКРАЇНСЬКИЙ КОСМОС

Зірки — це наші провідники крізь історію та час. Ми поєднали ці знання та живопис, аби здійснити подорож у минуле, до витоків самобутніх українських уявлень про космос. 

Planetarium Noosphere вперше в Україні створив повнокупольну програму за мотивами картин українського художника Олега Шупляка!

Творчість Олега Шупляка настільки багатогранна, що не вписується у загальноприйняті рамки. Картини цього митця дивують, захоплюють, а головне — змушують замислитися. «Двовзори» — саме так називає творець власні картини, оскільки, на одному полотні співіснують два зображення, два світи, побачити які одночасно з першого погляду неможливо.

Де і коли: планетарій Дніпра, 16:30

Незнайомці: Частина перша.

Жахи. Подорож до омріяного Тихоокеанського узбережжя перетворюється на жахливий кошмар для закоханих, коли їхня машина ламається в Орегоні, а вночі до їхнього притулку в хащах вриваються троє озброєних незнайомців.

Де і коли: в усіх кінотетрах Дніпра, 130-450 грн

Одне життя

Драма. У 1988 році Ніколаса Вінтона запрошують на телешоу, де ведуча розповідає про його неймовірну місію з порятунку сотень єврейських дітей з Праги. 50 років деталі цієї операції не були відомі, але тепер настав час визнати значущість його вчинку.

Де і коли: в усіх кінотетрах Дніпра, 150-250 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: