Skip to content

Завтра по всій Україні діятимуть графіки погодинних відключень світла

Завтра по всій Україні діятимуть графіки погодинних відключень світла

Завтра графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України протягом доби.  Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Укренерго.

Завтра, 5 червня, по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень з 00:00 до 24:00. Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр «Укренерго» щовечора доводить до кожного обленерго. Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись у кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Завтра по всій Україні діятимуть графіки погодинних відключень світла

Варто зауважити, що енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, обмежуватися не буде

У країні запроваджено обмежувальні заходи внаслідок масованих ракетних та дронових ударів ворога по українській енергетичній інфраструктурі, що призвели до значного дефіциту електроенергії,

Нагадаємо, раніше ми писали: В Україні з 1 червня зросте тариф на електроенергію: скільки тепер платити за світло. Натомість у Міненерго пояснили нюанси щодо нових тарифів на світло.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: