Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій

Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій

Незважаючи на те, що у літньому сезоні 2024 року у Дніпрі купальний сезон офіційно не відкриється, пляжі Дніпра залишаються популярним місцем відпочинку містян. На Монастирському острові вже панує літній настрій. Дніпряни приходять сюди насолодитися свіжим вітерцем та відпочити біля річки. Хтось засмагає, хтось грає у волейбол, хтось проводить час з дітками. Як виглядає літній настрій на Монастирському острові, – розповість «Наше Місто».

Настав вже четвертий день літа. Погода у Дніпрі подарувала мешканцям можливість одразу відчути цю дивовижну атмосферу: прогрітий сонячним теплом пляж одразу зібрав біля себе безліч відпочивальників.

Тож зараз на Монастирському острові багато відвідувачів. Люди розташовуються на пляжах, стелять рушники, або влаштовуються на лавках неподалік. Навколо лунає дитячий сміх і шум води, адже багато родин приходять сюди з малечею, щоб побудувати піщані замки та побігати босоніж по теплому піску.

Любителі активного відпочинку грають у волейбол та інші спортивні ігри, додаючи ще більше енергії до літньої атмосфери острова. А хтось з відвідувачів просто бавиться біля річки, насолоджуючись вітерцем та хвилями Дніпра.

Нагадаємо, раніше ми писали: Побудований на місці Архієрейського провалля: історія легендарного стадіону «Славутич» у Дніпрі.

Читайте також: Як виглядає Січеславська Набережна у Дніпрі в перший день літа.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: