Skip to content

У Дніпрі вшанували пам’ять дітей, загиблих внаслідок збройної агресії росії

У Дніпрі вшанували пам'ять дітей, загиблих внаслідок збройної агресії росії - Наше Місто

Сьогодні, 4 червня, у Дніпрі відбулася церемонія вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на телеграм-канал голови ДніпроОВА Сергія Лисака.

У заході взяли участь начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, міський голова Дніпра Борис Філатов, представники обласної ради, правоохоронних структур, рятувальники та небайдужі містяни.

Від початку повномасштабної війни росія вбила 551 українську дитину (за даними Офісу Генерального прокурора). В нашій області – 22 дитини. І це лише офіційні дані. Без урахування трагедії у Бучі, Маріуполі та інших містах.

Їхні голоси назавжди залишаться в пам’яті найрідніших. Про них нагадують й тонкі звуки дзвіночків, які символічно розвісили на гілках у парку біля ОВА.

«Коли російський терор забирає життя дітей, болить завжди найдужче. Кожна така звістка — це гнів і розпач. Злочини окупантів не можна ані пробачити, ані забути. Але помста настане за все — справедлива та невідворотна», — зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Не пробачимо! Не забудемо! Зробимо все, аби терористи відповіли за скоєне. Щирі співчуття батькам, які втратили найрідніших. Пережили найстрашніше. Серце яких крається щодня», – написав Сергій Лисак.

Нагадаємо, раніше ми писали, що внаслідок ракетного удару по Дніпру 4 червня постраждали 2 дітей.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: