Skip to content

Потрощені цілі вулиці: голова ДніпроОВА про наслідки ракетного удару по Дніпру

Потрощені цілі вулиці: голова ДніпроОВА про наслідки ракетного удару по Дніпру

В результаті ранкової атаки у Дніпрі рятувальники фіксують пошкодження понад 30 приватних будинків та 11 багатоповерхівок. Голова ДніпроОВА розповів, як мешканці долають жахливі наслідки ракетного удару, – пише «Наше Місто».

Незважаючи на жахливі руйнування, жителі міста демонструють неймовірну стійкість. Вони самоорганізувалися та гуртом вийшли прибирати уламки. Навіть діти не лишаються осторонь, допомагаючи батькам підмітати бите скло та збирати уламки шиферу.

Голова ДніпроОВА розповів, що один з дніпрян, які зараз допомагають на місці руйнувань – студент Ярослав. Він незабаром захищатиме диплом, але все одно примчав на допомогу бабусі та дідусю, чий будинок значно постраждав від обстрілу. На щастя, самих власників вдома не було, але вони дуже важко пережили цю трагедію.

Потрощені цілі вулиці: голова ДніпроОВА про наслідки ракетного удару по Дніпру

Ярослав розповідає, що його немовлям принесли до цього будинку одразу після пологового, тут й пройшло його дитинство. Зараз же він бачить лише вибиті вікна, винесені двері та завалену стелю. Проте юнак запевняє, що разом з родиною вони все відбудують.

Сім’ї, які постраждали внаслідок обстрілів, можуть отримати державну підтримку за програмою єВідновлення.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Нагадаємо, раніше ми писали: Страшні реалії війни: дніпряни прибирають у своїх подвір’ях після атаки і розповідають, як пережили вибухи.

Читайте також: Від ударної хвилі вилетіли навіть двері з операційної: у Дніпрі внаслідок ракетної атаки постраждали 2 лікарні.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: