Skip to content

Де хочу, там і стою: у Дніпрі показали «царів паркування» і розповіли про штрафи

У Дніпрі показали царів паркування - Наше Місто

Інспекція з питань контролю за паркуванням продовжує слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху у частині зупинки та стоянки у Дніпрі. Окрім безлічі профілактичних бесід з водіями, за минулий тиждень інспекторами накладено понад 2000 штрафів за порушення правил паркування та евакуйовано понад 100 автівок, які були залишені власниками зі значними порушеннями, пише «Наше місто».

Нагадуємо, що евакуація проводиться у разі паркування на пішохідних переходах, перехрестях, тротуарах, зупинках громадського транспорту та у випадку блокування руху іншого транспорту, насамперед екстрених служб або громадського транспорту.

Кожне з цих порушень обійдеться власникам авто у кругленьку суму – евакуація від 2110 до 2410 грн, вартість зберігання ТЗ 144 грн за добу, штраф за порушення 680 грн. Також нагадаємо, що адміністративне стягнення накладається саме на власника авто, а не на водія.

Багато порушень інспектори фіксують на вул. Володимира Вернадського та вул. Дмитра Яворницького. Хоча тут облаштовано чимало місць для паркування, водії залишають транспортні засоби посеред тротуарів, нехтуючи комфортом та безпекою пішоходів.

Звертаємось до водіїв: залишаючи своє авто на вулицях міста, пам’ятайте про інших учасників дорожнього руху та дотримуйтесь правил паркування!

Читайте також: У Дніпрі інспекторка з контролю за паркуванням розповіла, за що евакуюють авто та як вберегтися від штрафмайданчика.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: