Skip to content

У Дніпрі з початку року ліквідували 12 стихійних сміттєзвалищ: куди звертатися

У Дніпрі з початку року ліквідували 12 стихійних сміттєзвалищ - Наше Місто

У Дніпрі триває ліквідація стихійних сміттєзвалищ. Одне з таких утворилося в АНД районі по вул. Швидкісній. Про нього повідомили місцеві жителі до департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Дякуємо комунальним службам за їх роботу. Вивезли дуже багато і продовжують роботу далі», – поділилась місцева мешканка Людмила.

Роботи із ліквідації стихійних сміттєзвалищ розпочались на початку квітня. Саме це стало дванадцятим.

У Дніпрі з початку року ліквідували 12 стихійних сміттєзвалищ - Наше Місто

«Цього разу це несанкціоноване сміттєзвалище у АНД районі. Звідси комунальники протягом тижня вивезуть близько 220 т сміття. Велика територія, берегова лінія, працює техніка і група комунальників. Закликаємо місцевих мешканців заключати договори з офіційним перевізником, виносити сміття до сміттєвих баків та слідкувати за санітарним станом прилеглих територій», – прокоментувала заступниця директора департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, Ірина Козлова, яка 1 червня є черговою по місту.

Вона також нагадала, що такі звернення від мешканців надходять до департаменту екологічної політики. Вони обробляються спільно з представниками районних адміністрацій. Стихійними сміттєзвалищами вважаються безхазяйні відходи, оскільки неможливо визначити їхніх власників. Такі території обстежуються комісійно і проводиться робота з прибирання, аби місто ставало чистішим.

Щодо ліквідації сміттєзвалищ можна звертатися на Єдину гарячу лінію міської ради: 056-732-12-12, 095-732-12-12, 096-732-12-12, 073-732-12-12.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: