Skip to content

Завтра по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень світла

Завтра по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень світла

Завтра графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 18:00 до 23:00.  Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Укренерго.

Завтра, 1 червня, по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень. Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр «Укренерго» щовечора доводить до кожного обленерго. Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись у кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Варто зауважити, що енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, обмежуватися не буде

Завтра по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень світла

Нагадаємо, внаслідок масованих ракетних та дронових ударів ворога по українській енергетичній інфраструктурі, що призвели до значного дефіциту електроенергії, в країні запроваджено обмежувальні заходи.

З 22 березня по 8 травня окупанти завдали п’ять цілеспрямованих атак на всі великі теплові та гідроелектростанції України. Через значні пошкодження вони не можуть генерувати електроенергію в обсягах, які були до цих атак.

Читайте також: В Україні з 1 червня зросте тариф на електроенергію: скільки тепер платити за світло. Натомість у Міненерго пояснили нюанси щодо нових тарифів на світло.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: