Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 30 травня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 30 травня - Наше Місто

Сьогодні, 30 травня, День степу в Україні. Віряни вшановують пам’ять преподобного Ісаакія Сповідника. До Нового року залишилося 215 днів. 30 травня 2024 року — четвер. 827-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі 30 травня, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Концерт “World of magic & Лiнiя зайнята”

Куди піти у Дніпрі 30 травня - Наше Місто

Чи вірите ви у те, що дива можуть траплятися просто перед вашими очима? І ми з вами це доведемо!
30.05 на вас чекає одразу дві чарівні події!
Кумедна і незвична програма “World of magic” змусить вас посміхнутись і повірити у дива ілюзійного мистецтва! Разом із ілюзіоністом Дніпровського ілюзійного театру Єгором Світачовим під керівництвом володаря статуетки Мерліна Дмитра Мосіна ви отримаєте купу цікавих вражень і позитивних емоцій!

Продовжимо вечір чудовим гуртом “Лiнiя зайнята” – Музика для тих, хто відчуває, переживає та живе емоціями. Для тих, хто не бачить світ лише в чорному й білому, а розрізняє безліч відтінків та для тих, хто не ділить музику на просто “сумну” чи “веселу”. Це не просто слова і не просто ноти. Це те, що пройшло через тебе.
Для тих, хто живе в повному спектрі, Lazareva Darisiya створила цей проєкт у стилі dreampop. Багато пісень ожили завдяки талановитим музикантам:
Барабани – Сергій Мусієнко
Скрипка – Євгеній Сальник
Вокал, фортепіано, автор пісень – Lazareva Darisiya

Де і коли: 19:00 у Арт-кафе Невідомий Петровський, Січеславська Набережна, 15-А, 150 грн

Італійська музика

Куди піти у Дніпрі 30 травня - Наше Місто

Продовжуємо літній сезон концертів на даху Менори. Уявіть: четвер, вечір. Ви звільнили пару годин для себе і своїх друзів. Захід сонця і холодний коктейль. Італійська музика та безліч гарних фото. Подобається? Тоді чекаємо Вас! На сцену в цей день вийдуть справжні віртуози України – String Quartet Black Tie.

Де і коли: 19:00 на даху Менори, Шолом-Алейхема, 4, 290-690 грн

Драма “Йой! Замовляю любов…”

Куди піти у Дніпрі 30 травня - Наше Місто

Як людина може подолати сильний стрес? У кожного буде свій індивідуальний рецепт….

Жінка бальзаківського віку вперше в житті зважується зателефонувати у фірму “Секс на вихідні”.Як починають розвиватися події та чим  все завершується – у виставі “Йой! Замовляю любов…

Де і коли: 18:00 у театрі імені Шевченка, вул. Воскресенська, 5, 250 грн

Оперетта “Летюча миша”

Куди піти у Дніпрі 30 травня - Наше Місто

Й. Штраус
Оперета на 3 дії

Ви втомилися від прози життя? ..Ваша душа жадає свята? Легендарна оперета «Летюча миша» – радикальний засіб від раптової нудьги! Ви дізнаєтеся дивовижну історію про те, як герой-ловелас, потрапивши на бал-маскарад, закохався в красуню, яка з’явилась на балу в костюмі летючої миші. Але він не підозрює, що прекрасна незнайомка – його власна дружина Розалінда…
А дізнатися, як викрутиться з цієї неймовірно заплутаної інтриги невірний чоловік, ви зможете, якщо відвідуєте нашу виставу.

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 150-450 грн

Драма “Номер 5”

Куди піти у Дніпрі 30 травня - Наше Місто

За мотивами п’єси Неди Нежданої «Той, хто відчиняє двері»

Історія двох різних жінок, які опинилися у морзі. Одна з них «ніби мертва», а інша «ніби жива». Навіть самі героїні не впевнені у цьому на всі сто відсотків. В минулому у них багато сумнівних вчинків. Майбутнє – невідоме. Усе що вони мають зараз – це зачинені двері.
Що приховується за ними?

Де і коли: 18:00 , Драміком, просп. Дмитра Яворницького, 97, 150-300 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: