Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Математика, історія, біологія: чи пам’ятають мешканці Дніпра шкільну програму (опитування)

Математика, історія, біологія: чи пам’ятають мешканці Дніпра шкільну програму (опитування)

Уже третій рік поспіль замість ЗНО в Україні проводитимуть НМТ. Це онлайн-тестування з чотирма блоками різних предметів, яке складають в один день. Такий формат ввели через безпекові умови. Журналісти “Нашого Міста” вийшли на вулиці міста, аби перевірити знання дніпрян та дізнатися, чи склали б вони сьогоднішні іспити для вступу до вишу.

Школа – важливий етап підготовки до дорослого життя. Саме тут ми отримуємо базові знання та навички, які стануть у нагоді у майбутньому. Від вивчення мови та математики до основ природничих наук – кожен предмет несе в собі корисну інформацію, яка допомагає нам розуміти світ, приймати рішення та розвиватися. Однак, не всі знання, отримані у шкільні роки, залишаються з нами назавжди. З часом деяка інформація забувається, поступаючись місцем новим знанням та життєвому досвіду.

Вже з 1 червня НТМ будуть проходити цьогорічні випускники. Тому журналісти вирішили задати питання з тесту перехожим мешканцям Дніпра. До тексту увійшли питання з математики, фізики, хімії, біології, української мови та історії.

Найскладнішими для дніпрян виявилися питання з фізики, хімії та математики. Натомість українську мову респонденти знають майже на відмінно.

Як відповіли на питання зі шкільної програми мешканці Дніпра – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Що обовʼязково потрібно взяти з собою на НМТ у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Опитування, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: