Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Магічні місця: де у Дніпрі загадати бажання на заході сонця

Супрун Юлія

Дніпро, одне з найкрасивіших міст України, яке славиться своїми мальовничими пейзажами. А особливо захоплюючим видовищем є захід сонця над річкою. Кореспондент “Нашого міста” став свідком майже магічного явища.

Захід сонця у Дніпрі
Захід сонця у Дніпрі

Монастирський острів та оглядовий майданчик парку Шевченка – найпопулярніші місця Дніпра для спостереження за заходом сонця. Звідси відкривається панорамний вид на річку та місто, а небо у такі години часто буває просто вражаючим.

Захід сонця у Дніпрі
Захід сонця у Дніпрі
Захід сонця у Дніпрі

Захід сонця – це не просто природне явище, а справжня магія, яка здатна надихати, розчулювати та дарувати незабутні враження. Дніпряни вважають, що дивлячись на захід сонця з висоти оглядового майданчика чи Монастирського острова можна загадувати бажання, які обов’язково збудуться. 

Захід сонця у Дніпрі
Захід сонця у Дніпрі
Захід сонця у Дніпрі

Як загадати бажання на заході сонця

1. Зосередьтеся на своєму бажанні. Чітко сформулюйте, чого ви хочете, перш ніж почати ритуал. Будьте максимально конкретні, адже розпливчасті бажання можуть мати неоднозначне трактування.

2. Знайдіть мальовниче місце. Найкраще підійде місце з видом на захід сонця, де ви зможете спокійно зосередитися. Це може бути набережна, парк, гора або навіть ваш балкон.

3. Спостерігайте за заходом сонця. Повільно вдихайте і видихайте, насолоджуючись красою природи. Відчуйте, як вас огортає тепло та спокій.

4. Уявіть собі, що ваше бажання вже збулося. Візуалізуйте якомога детальніше, як воно виглядає, як ви себе почуваєте, що відбувається навколо. Залучіть всі свої почуття.

5. Промовте своє бажання вголос. З чіткістю та впевненістю скажіть, чого ви хочете. Ви можете додати слова подяки за те, що ваше бажання вже збулося.

6. Відпустіть бажання. Повірте, що воно вже в процесі здійснення, і не зациклюйтесь на ньому. Дозвольте Всесвіту подбати про те, щоб все сталося якнайкраще.

Захід сонця у Дніпрі
Захід сонця у Дніпрі

Нагадаємо, раніше ми писали, як майже 100 років тому виглядав пляж на Монастирському острові.

Категорія: Новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: