Skip to content

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя найсміливіших і найвідданіших синів та доньок України – тих, хто мужньо стоїть на її захисті, борючись за мирне майбутнє. У Фейсбук-сторінці ТРК «Рудана» повідомили трагічну новину – на війні загинув солдат Олександр Мигавчик, – пише «Наше Місто».

Олександр мешкав у Кривому Розі, у мікрорайоні Зарічний. Чоловік мав плани на майбутнє, проте Велика війна змінила їх. Так захист рідного Криворіжжя став першочерговим завданням для Олександра, бо за його спиною була сім’я – батьки, сестра, дружина.

Тож з початком повномасштабного вторгнення чоловік став на захист країни. Воїн на псевдо «Мігос» воював у бригаді «Рубіж». Гідно ніс звання оборонця своєї держави, але підступний ворог знищив ще одне молоде життя.

Життя хороброго захисника обірвалося 21 травня на Харківщині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук-сторінка ТРК «Рудана» Кривий Ріг.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського. Йому назавжди тепер 27 років.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: