Site icon Наше Місто

У Кривому Розі матір двох полеглих Героїв передала на фронт автівку

У Кривому Розі матір двох полеглих Героїв України передала на фронт автівку

Мати двох Героїв – полеглого воїна Ігора та доньки Інни, яка стала першою жінкою зі званням Героя України, передала на фронт автівку. Вона зробила це у пам’ять про загиблих дітей, – пише «Наше Місто» з посиланням на Кривбас On-line.

Пані Ніна Дерусова втратила на війні двох своїх дітей. Її донька, Інна Дерусова, самовіддано рятуючи життя на полі бою, стала першою жінкою в Україні, якій посмертно присвоєно звання Героя України. Її мужність врятувала понад 10 військовослужбовців. Нагороду – орден “Золота Зірка” – з рук Президента Володимира Зеленського за заслуги доньки прийняла пані Ніна.

Син Ігор також став на захист України, і, на жаль, загинув у бою.

Незважаючи на втрату двох найдорожчих людей, пані Ніна знайшла в собі сили виконати обіцянку, дану дітям – передати на фронт автомобіль. Цей пікап стане безцінною допомогою для криворізьких воїнів.

На капоті автомобіля, подарованого фронту матір’ю полеглих Героїв, написані імена її дітей – Інни та Ігоря, об’єднані в зворушливий напис «ІГОРІННА».

«Ця людина викликає особливі почуття. Це людина з великим серцем! Ніно Василівно, все що хочеться вам сказати це дякую і довгих вам років життя, дуже радий що знайомий з вами і разом з вами беру участь в добрих справах», – написав голова Довгинцівської райради.

Фото: Кривбас On-line.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині 89-річна мешканка передала для ЗСУ всі свої заощадження.

Читайте також: Два сина на фронті: історія про маму захисників з Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version