Skip to content

ОФІЦІЙНО У КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо оплати рахунків за спожиті послуги

У КП «Дніпроводоканал» зробили заяву щодо оплати рахунків - Наше Місто

КП “Дніпроводоканал” нагадує дніпрянам про необхідність оплати поточних рахунків за спожиту воду, пише «Наше місто» з посиланням на телеграм-канал підприємства.

Ваша своєчасна оплата – це:

  • Безперебійне забезпечення міста водою: Кошти від оплати послуг водопостачання та водовідведення йдуть на підтримку роботи підприємства, ремонтні роботи та ліквідацію аварійних ситуацій.
  • Можливість надавати якісні послуги: Вчасна оплата дозволяє “Дніпроводоканалу” оновлювати обладнання, впроваджувати нові технології та покращувати якість послуг.
  • Гарантія того, що вода буде у ваших домівках: Неоплата послуг може призвести до перебоїв з водопостачанням.

“Воєнний стан не звільняє громадян України від сплати за житлово-комунальні послуги! КП “Дніпроводоканал” пропонує абонентам, які мають заборгованість, укласти договір реструктуризації. Погашення боргів є запорукою наявності води в ваших домівках!” – КП “Дніпроводоканал”.

У КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо оплати рахунків за спожиті послуги

Способи оплати:

  • Через касу банку або відділення пошти.
  • Через особистий кабінет на сайті КП “Дніпроводоканал”.
  • Через мобільний додаток вашого банку.
  • Через платіжні термінали.

Нагадаємо, раніше ми писали, що КП “Дніпроводоканал” терміново потребує робочих рук: на підприємстві понад 200 вакансій. Також читайте, що підприємство продовжує обмеження послуги водопостачання та водовідведення боржникам. Спеціалізована бригада по відключенню працюватиме по 31 травня у Новокодацькому та Самарському районах міста. Відключення також буде проведено боржникам багатоквартирних будинків

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: