Skip to content

У Дніпрі спортивні школи працюватимуть і влітку: як записати дітей

Спортивні школи Дніпра

У Дніпрі продовжують свою роботу дитячо-юнацькі спортивні школи. Це дає можливість дітям й надалі розвиватися фізично та здобувати спортивні навички на професійному рівні. Наразі у Дніпрі функціонують 21 дитячо-юнацька спортивна школа. Біль того, вони працюватимуть і влітку. Як записати дитину, читайте в матеріалі «Наше місто».

Дніпрянин Захар Коваленко рік тому долучився до занять у міській дитячо-юнацькій спортивній школі з водних та веслувальних видів спорту Дніпровської міської ради. Обрав напрям – веслування і зараз активно готується до змагань в Умані, які пройдуть з 7 по 9 червня.

-Сюди на тренування ходжу мінімум 4 рази на тиждень, дуже люблю цей вид спорту. Зараз активно готуюсь до всеукраїнських змагань. Вірю в те, що посяду призове місце, – поділився вихованець спортивної школи Захар Коваленко. 

В цій спортивній школи тренуються близько 300 дітей. Вони займаються у різних дисциплінах: байдарки, каное, парусний спорт тощо. 

-Розпочинається сезон — змагання з веслувальних та парусних видів спорту. І ця школа готується зараз до всеукраїнських змагань серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Буде чемпіонат України. Запрошуємо усіх охочих дітей до цієї школи. Навчання та тренування — безкоштовні. Поруч знаходиться укриття, тому всі тренування проходять в безпечних умовах. Додам, що у місті працюють усі спортивні школи, крім школи кінного спорту. Вона досі знаходиться в простої, бо немає укриття. Спортивні школи влітку не йдуть на канікули. У юних дніпрян є можливість з користю проводити дозвілля, – розповів заступник директора департаменту – начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов. Він 26 травня є черговим по місту.

За слвоами Олександра Осипова, набір до спортивних шкіл Дніпра триває. Ознайомитись з їхньою роботою можна за посиланням.

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту перевірив і укриття школи № 140, що по вул. Мандриківська, 151.

-Це укриття є також і Пунктом незламності, що зараз дуже актуально у звʼязку з відключеннями світла. Воно цілком облаштоване згідно з вимогами ДСНС. Тут є все для безпечного перебування. Облаштовані санітарні кімнати, є запас питної та технічної води, шанцевий інструмент, місця для сидіння, інтернет тощо, – додав Олександр Осипов.

За його словами, з квітня у школі працює дитячий садок. Його відвідують діти підготовчої групи, які в цьому навчальному році мають прийти до першого класу. Для них також виділили куточок в укритті.

Фото ДМР.

Читайте також: На Дніпропетровщині юні дзюдоїсти змагалися за звання майстрів спорту.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Спорт

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: