Skip to content

Куди піти у Дніпрі 24 травня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 24 травня, Всесвітній день відеоігор. Віряни вшановують пам’ять преподобного Симеона Стовпника на Дивній горі. До Нового року залишився 221 день. 24 травня 2024 року — п’ятниця. 821-й день війни в Україні.Куди піти сьогодні у Дніпрі, дізнавались журналісти “Нашого Міста”

Комедія “МАФІЯ. Мокра справа”

Годі заливати! Буває і не таке, якщо закохуєшься в доньку хрещеного батька мафії. І от в твоїй оселі замішується коктейль з еротики і ремонту, страху і любові. І ще додається пучечок східних пряностей. А тим, які кажуть, що мафія-це ніби не смішно, ми підмочимо репутацію.

Де і коли: 18:00 у академічному молодіжному театрі, вул. Володимира Мономаха, 21, 200 грн

Олександр Пономарьов та Михайло Хома “Україна переможе”

24 травня відбудеться найочікуваніший концерт цієї весни! ВПЕРШЕ витончені, талановиті Олександр Пономарьов та Михайло Хома вийдуть на сцену разом, щоб заспівати для вас улюблені дуети – змістовні, чуттєві, багатогранні! Вони – справжні артисти, які дивують своєю творчістю, відкриваючи в душі таємне та глибоке. Їх пісні витримали випробування часом, пісні, які люблять і співають до сіх пір…

Нова надихаюча програма Олександра та Михайла«Україна переможе»у супроводі грандіозного симфонічного оркестру передасть Вам унікально-таємне, сумно-мрійливе, бездоганно-витончене поєднання голосу та таланту, яке нікого не залишить байдужим.

Олександр та Михайло не тримають таланту «при собі», адже немає для них вищого задоволення, ніж дарувати радість людям. Од же чекаємо на вас на концерті, наповненому музикою вищого гатунку, незабутньою атмосферою майстерності, своєрідністю, міркуваннями та вірою в краще. Феєричне поєднання звуку та світла, неймовірне виконання нових та відомих хітів, фантастичні дуети та сюрпризи зігріюсь серце та надовго залишать цей вечір в пам’яті!

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 390-1790 грн

Вистава “Сватання на Гончарівці”

Вистава йде на сцені театру вже декілька десятиліть. Це й не дивно, адже тема кохання – одвічна тема, а п’єса є чи не найкращою у доробку класика. Яскраві образи, створені класиком і відтворені акторами примушують глядача сміятися, радіти, співчувати, а деколи і зами-слитися. Чарівні пісні й весільні обряди не залишать байдужими нікого.

Молоді Олексій та Уляна кохають одне одного та на їх шляху з’являється Стецько – “дарма що дурний, зате багатий” жених, який не дуже і хоче одружится, але посилає сватів до дівчини. Одного дня до Гончарівки з багаторічної військової служби повертається винахідливий дядько кріпака Олексія – Йосип Скорик, який втілює в життя свій хитрий і рятівний план під час сватання Стецька до Уляни.

Де і коли: 18:00 у театрі імені Шевченка, вул. Воскресенська, 5, 120-250 грн

“Симфонічний концерт: Бетховен, Косенко”

Цього вечора запрошуємо вас на  емоційний концерт класичної музики!

У програмі:

  • Віктор КОСЕНКО. Концерт для фортепіано з оркестром
  • Людвіг ван БЕТХОВЕН. Симфонія n. 3, “Героїчна”

Солістка:

  • Віоліна ПЕТРИЧЕНКО (фортепіано, м. Львів), лауреатка міжнародних конкурсів

Виконавці: 

  • Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії
  • Диригент – Володимир СИВОХІП, народний артист України

Де і коли: 18:00 у Філармонії, вул. Воскресенська, 6, 150-400 грн

Вистава “Спальня Сальвадора”

За п’єсою Альдо де Бенедетті «Сублімація кохання»

Відомий депутат-аграрій запрошує у гості знамениту письменницю подивитися на оригінал картини Сальвадора Далі, яка прикрашає його спальню. Продовження зрозуміле?
Проте щось пішло не так… Вони танцюють танго… Під диваном знаходять третього… І цей третій не зайвий.
Ця людина з трьома дипломами перевертає життя наших героїв, а також життя двох міністерств.
Кохання… шампанське… у цій виставі є усе.
Навіть філе камбали…

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 100-300 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: