Skip to content

Укрзалізниця значно підвищила ціни на постільну білизну у потягах

Укрзалізниця значно підвищила ціни на постільну білизну у потягах

Укрзалізниця завершила оновлення постільної білизни у своїх пасажирських поїздах. Це перша за п’ять років індексація ціни на цю послугу. Тепер нова постіль відповідатиме сучасним стандартам комфорту, – пише «Наше Місто» з посиланням на Фейсбук-сторінку Укрзалізниці.

Вартість постільної білизни зміниться від сьогодні, з 22 травня 2024 року. Комплект білизни у плацкартних та купейних вагонах тепер коштуватиме 80 грн, а у вагонах СВ – 120 грн. Раніше послуга коштувала 50 грн у плацкарті та купе, а у вагонах СВ – 60 грн.

У поїздах, перед зміною ціни, була замінена постільна білизна. До кінця червня поточного року оновлення торкнеться й матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення.

Компанія у співпраці з спеціалістами була націлена не тільки на заміну старої білизни, а й на підвищення комфорту для пасажирів.

«Крім того, перед закупівлею нових комплектів Укрзалізниця провела консультації з провідними виробниками та постачальниками, щоб не просто замінити застарілий інвентар, але й напрацювати нові стандарти, які дозволять врахувати кращі практики ринку та відчутно підвищити комфорт у дорозі та зносостійкість продукції», – йдеться у дописі Укрзалізниці.

Таким чином, незважаючи на повномасштабну агресію рф, Укрзалізниця не лише продовжує роботу, але й активно дбає про покращення сервісу для своїх пасажирів. Компанія утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Укрзалізниця змінила правила купівлі квитків на деякі потяги.

Читайте також: Сімейні мандри стануть комфортнішими: Укрзалізниця запускає спеціальні вагони.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: