Skip to content

До Дніпра прибув сучасний екскаватор-навантажувач від Японії

До Дніпра прибув сучасний екскаватор-навантажувач з Японії

Японське місто Осака передало Дніпру сучасний екскаватор-навантажувач. Ця гуманітарна допомога стала можливою завдяки партнерству між містами. Про це повідомляє «наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Потужний екскаватор буде задіяний у ремонті колій, аварійно-відновлювальних роботах, а також у надзвичайних ситуаціях. Він стане помічником у розборі завалів, ліквідації наслідків обстрілів та інших катастроф.

Нікіта Керенцев, провідний фахівець комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міськради, повідомив, що до їхнього підприємства прибула перша одиниця гуманітарної допомоги від Осаки.

«Підкреслюю, що йдеться саме про наше КП. До Дніпра і раніше надходила допомога з Японії. Це екскаватор-навантажувач. Зараз ця техніка стане на баланс нашого комунального підприємства. Ми дуже вдячні Осаці за цю допомогу. Техніка дійсно якісна та сучасна. Сподіваємось на подальшу співпрацю з японськими партнерами», — прокоментував Нікіта Керенцев,

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпро отримав чергову партію генераторів від Японії, серед яких є потужні установки по 1 мВт.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: