Skip to content

До 75 тис. грн на місяць: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі

Ксенія Куземко

ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі - Наше Місто

Ринок праці постійно розвивається, пропонуючи цікаві можливості для пошуків роботи. Минулий тиждень не став винятком, тому Інспекція з питань праці та зайнятості склала ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій тижня, – пише «Наше Місто».

У Дніпрі є багато вигідних пропозицій праці, що дозволяють досягти фінансового успіху. У Інспекції з питань праці та зайнятості розповіли, які посади стали найбільш оплачуваними протягом тижня з 13 по 19 травня.

До 75 тис. грн

Компанія «Expert» шукає керівника проєкту (продажі). У вимогах обробка вхідних теплих заявок у листуванні, аудіо- відео- спілкуванні. Консультувати клієнтів по освітнім курсам та доводити клієнта до продажу. Виконувати план. Якщо Вас зацікавила пропозиція, звертайтесь: (097)9440969.

До 60 тис. грн

Завод з виготовлення натурального корму для домашніх улюбленців «Stardale» шукає таргетолога, SMM-спеціаліста. В обов’язках розробка та впровадження стратегій таргетованої реклами для просування продукції Stardale на різних платформах (Facebook, Instagram, Google Ads). Аналіз ефективності рекламних кампаній та внесення відповідних коректив. Подробиці за телефоном: (066)6600033.

До 50 тис. грн

Компанія «СклоДизайн» шукає зварювальника. Він відповідає за зварювання металевих конструкцій (лофт перегородки) згідно з технічними кресленнями та інструкціями. Забезпечення якісної роботи зварювання та дотримання стандартів виробництва. Вміння працювати з ручним та електроінструментом.  Більше про вакансію за телефоном: (067)5222504.

До 40 тис. грн

Спеціалізована автомайстерня «Rectavracia» шукає автомеханіка з ремонту кермових рейок. Посада передбачає ремонт та обслуговування кермових рейок у відповідності до вимог та стандартів компанії. Діагностику проблем та пошук шляхів їх вирішення. Проведення необхідних тестів та перевірок для підтвердження правильності ремонту. За детальною інформацією звертайтесь за телефонам: (067)3635602 Роман Анатолійович.

До 35 тис. грн

Салон краси «BLOOM» шукає майстрів з манікюру та педикюру у. Претендентки повинні вміти робити європейський, класичний, комбінований та апаратний манікюр й педикюр. Стежити за трендами nail-дизайну та відтворити їх. Деталі за телефоном: (095)9287879.

Раніше ми писали, ТОП-5 вакансій по комунальним підприємствам Дніпра.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: