Skip to content

Нова система опалення та вимощення: у Дніпрі виконують аварійні ремонти у житлових будинках

Нова система опалення та вимощення: у Дніпрі виконують аварійні ремонти у житлових будинках

У Дніпрі активно оновлюють житлові будинки, що перебувають у комунальній власності. Особлива увага приділяється аварійним ремонтам. Такий ремонт був виконаний у будинку на вулиці Калиновій, 100. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Бригади фахівців повністю замінили застарілі металеві труби опалення, які були встановлені ще під час будівництва будинку, близько 50 років тому. Їх місце зайняли сучасні та надійні труби, що значно покращить теплопостачання та безпеку мешканців.

«Хлопці відпрацювали професійно, і ми дуже вдячні за те, що в нас тепер не буде проблем з трубами опалення, які періодично проривало», — поділилась мешканка будинку № 100 по вул. Калиновій Лариса Всеволодівна.

Нова система опалення та вимощення: у Дніпрі виконують аварійні ремонти у житлових будинках

За словами Володимира Тітова, начальника Індустріального району КП “Жилсервіс-5” ДМР, труби в цій будівлі вже давно вичерпали свій ресурс. Це стало причиною дводенної затримки з початком опалювального сезону.

«За всю зиму мешканці пережили 4 пориви, які ми оперативно усували. Тож місто вирішило після завершення опалювального сезону замінити труби на сучасні пластикові. Сподіваємось, наступний опалювальний сезон пройде без проблем у цьому будинку», — розповів Володимир Тітов.

Цього року у Дніпрі вже оновили опалення у 34 будинках. До кінця літа роботи з модернізації систем опалення заплановані ще у понад 30 будівлях.

Окрім опалення, оновлюються й вимощення. Наприклад, роботи з оновлення вимощень проводяться біля будинку № 7 по вулиці Квітки Цісик. Місцеві жителі скаржились на те, що старе асфальтове вимощення практично зруйнувалось, що призводило до протікання води у підвали й появі сирості у квартирах на першому поверсі.

«Вимощення понад 60 років не міняли. Ми обстежили будинок і побачили, що воно зроблено з асфальту. Саме такий матеріал найбільше підмиває вода. Тож ми вклали тут залізобетонну подушку та залили бетоном. Ці матеріали найякісніші», — додав Володимир Тітов.

На сьогодні вимощення вже оновили у 21 будинку, ще у 6 — виконають найближчим часом.

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі на ж/м «Ігрень» відновили зупинку за заявками містян.

Читайте також: У Дніпрі перевірили, як проходить ремонт системи каналізації на вул. Фабра.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: