Skip to content

Для безпеки дорожнього руху: у Дніпрі на вул. Космічній встановили колесовідбійний брус

Для безпеки дорожнього руху: у Дніпрі на вул. Космічній встановили колесовідбійний брус

Для покращення безпеки руху на ділянці від проспекту Праці до повороту на житловий масив “Сокіл”, де через численні повороти водії мають обмежене бачення транспорту, який рухається попереду або назустріч, було змонтовано новий брус довжиною 657 метрів. Цей захід має допомогти зменшити аварійність на цій ділянці дороги, – пише «Наше Місто» з посиланням на департамент благоустрою та інфраструктури м. Дніпро.

На підставі звернень громадян, спільно з патрульною поліцією та департаментом транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради була створена схема організації дорожнього руху.

Колесовідбійний брус європейського зразка вважається одним з найкращих у Європі, отримуючи високі оцінки за безпеку протягом кількох років. Німецька автомобільна асоціація ADAC, найбільша громадська організація автомобілістів Німеччини, щорічно перевіряє цей та інші види брусів за допомогою краш-тестів.

У нашому місті цей брус почали встановлювати у 2019 році, і наразі на понад 20 вулицях Дніпра, де встановлено цей брус, аварії з лобовим зіткненням зведені до нуля.

Фото: фейсбук-сторінка департаменту благоустрою та інфраструктури м. Дніпро.

Нагадаємо, раніше ми писали: В Дніпрі на пр. Науки встановлюють колесовідбійний брус.

Читайте також: Цього тижня Дніпро доправив на Харківський напрямок та схід близько тисячі дронів та квадроцикли.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: