Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Як мешканці Дніпра розважають себе і дітей, коли немає світла та інтернету (опитування)

Як мешканці Дніпра розважають себе і дітей, коли немає світла та інтернету (опитування)

Війна в Україні спричинила значні пошкодження енергетичної інфраструктури країни, що призвело до дефіциту електроенергії. Це, в свою чергу, змусило вдаватися до екстрених відключень світла в різних регіонах. Відсутність світла та інтернету може стати викликом, особливо для сімей з дітьми. А як у цей час батьки розважають своїх малюків та що роблять самі, – дізнавалися журналісти «Нашого Міста».

Дефіцит електроенергії в Україні спричинений пошкодженнями, які окупанти завдали ракетними та дроновими ударами по українським електростанціям. До того ж через похолодання мешканці споживають більше електрики. Тому наразі у багатьох регіонах спостерігаються періодичні відключення світла. Зокрема й у Дніпрі.

У цей час деякі мешканці залишаються без інтернету, можливості ввімкнути телевізор та інших звичних для нас розваг. Тому, за словами дніпрян, гарним варіантом для проведення часу є прогулянки на вулиці та ігри вдома, наприклад – хованки.

 «Ми граємо у хованки, дитина полюбляє цю гру. Також книжки з ліхтарем читаємо. Взагалі буд що», – ділиться дніпрянка Анна.

Але дехто з опитаних вигадує собі та дітям й інші заняття. Які саме – дивіться у нашому матеріалі.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у разі відключень світла в Україні не залишитися без зв’язку та інтернету.

Категорія: Новини Дніпра, Опитування, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: