Site icon Наше Місто

У Дніпрі на вулиці Черкаській оновлюють систему вуличного освітлення

У Дніпрі на вулиці Черкаській оновлюють систему вуличного освітлення - Наше Місто

Ворожі атаки на місто завдають великої шкоди електромережам. Працювати на повну міць вони не змозі. Тому комунальники роблять все можливе, щоб  менше навантажувати енергосистему Дніпра. Для цього на вулицях оновлюють систему зовнішнього освітлення та встановлюють економні світлодіодні світильники. Наразі тривають роботи на Черкаській. Про це повідомляє «Наше місто».

З проханням відремонтувати або встановити світильники дніпряни часто звертаються до міської влади. Особливо це важливо у приватному секторі, де зовнішнє освітлення грає величезну роль, бо альтернативи йому немає. Звісно ж яскраві вітрини супермаркетів, кафе та ресторанів тут відсутні.

– Наразі ми перебуваємо на Черкаській, де проходить завершальний етап модернізації систем зовнішнього освітлення, – зазначає Андрій Алексєєв, начальник експлуатаційно-технічного району № 2 КП “Міськсвітло” Дніпровської міської ради. – Вже встановлено 40 сучасних LED-світильників та змонтовано таку ж кількість оцинкованих кронштейнів.

Як пояснив комунальник, оновлення системи освітлення зараз дуже важно. Адже нові світлодіодні світильники більш економні за старі та дають яскравіше освітлення.

– Через постійні ворожі атаки електромережі завантажені лише на 30%, – каже Андрій Алексєєв. – Електроенергію треба економити, а нові світильники якраз дозволяють це робити. Порівняно зі старими, вони споживають електроенергії менше майже на третину.

Цього року КП “Міськсвітло” планує продовжувати роботи зі встановлення світлодіодних світильників. З початку 2024 року проведено роботи на більш ніж на 90 об’єктах. Зокрема, на вулицях Мелітопольський, Салтівський, Почтовій, Енергетичній та багато де ще. 

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі нові тролейбуси та трамваї з Німеччини дозволяють заощадити до 30 % електроенергії.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Важливо, Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version