Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Чи доречно смажити шашлики на пляжі: думки мешканців Дніпра (опитування)

Чи доречно смажити шашлики на пляжі: думки мешканців Дніпра (опитування) - Наше місто

Тепла погода, свята й вихідні та період відпусток – відмінний привід провести час на природі. Та природа – це не тільки смачний шашлик й активний відпочинок. Це ще й турбота про довкілля. Якщо ви вирішили посмажити шашлики – кращим рішенням буде відвідати спеціально відведені для цього місця. Наприклад, орендувати альтанку. Але ті, кому це не по кишені, йдуть смажити м’ясо прямо на пляжі міста. Журналісти «Нашого Міста» поцікавилися думками дніпрян щодо такого сусідства на відпочинку.

У Дніпрі є чудові пляжі як на правому, так і на лівому берегах. Тим паче пляжний сезон дехто з дніпрян відкрив ще в квітні, коли в Україні панувала аномальна спека. Хоч зараз погода трохи понизила градус, вже скоро літня температура повернеться до вулиць Дніпра. Тим паче як усі ми знаємо, травень місяць шашликів. Тому багато хто вже збирається на такий відпочинок.

Але чи можна смажити шашлики на пляжі, куди люди йдуть відпочивати: засмагати та купатися. Більшість мешканців відповідають – однозначно ні.

«На пляжі люди проходять відпочивати, а не шашлики смажити. Для цього є спеціальні місця. Якщо вже на те пішло – у дворі свого будинку, але не на пляжі», – ділиться своєю думкою пані Валентина.

Проте дехто з опитаних поставив зустрічне питання: «А де, як не на пляжі?»

Детальніше – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Купатися заборонено: де і як у Дніпрі влітку під час війни відпочити біля води.

Читайте також: Басейни у Дніпрі: де можна відпочити та які ціни.

Категорія: Новини Дніпра, Опитування, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: