Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі відбудеться великий освітній фестиваль  Dnipro Еducation Сity

11 та 12 травня у Дніпрі відбудеться масштабний захід “Dnipro Education City”. Про це «Нашому місту» повідомили у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Зараз  в Україні в цілому та у Дніпрі зокрема розпочинається вступна кампанія. Тому цього року було вирішено знову провести освітній фестиваль, який було започатковано у Дніпрі в червні минулого року. У «Dnipro Education City» візьмуть участь 42 заклади вищої, професійно-технічної освіти, а також коледжі. Під час заходу абітурієнти та їх батьки зможуть  ознайомитись з напрямками, спеціальностями та професіями, які можна здобути у закладах вищої, передвищої та професійної освіти Дніпра.

11 травня біля центрального входу до парку Шевченка (колонада) з 10.00 до 16.00 про свої спеціальності та освітні програми будуть розповідати представники закладів вищої освіти. А 12 травня у той самий час на зустріч чекатимуть заклади передвищої та професійної освіти.  Вхід на захід вільний, реєстрація непотрібна. Тож приходьте та обирайте своє майбутнє!

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які зміни відбудуться у вищій освіті в Україні.  

Категорія: Новини Дніпра, Освіта

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: