Skip to content

У Дніпрі до музею передали згоріле внаслідок ракетної атаки авто

У Дніпрі до музею передали згоріле внаслідок ракетної атаки авто - Наше Місто

У Дніпровському музеї «Машина Часу» з’явився новий експонат – автівка, яка згоріла внаслідок ракетних обстрілів нашого міста. Тепер авто поповнить колекцію для виставки «Історія Перемоги», – пише «Наше Місто» з посиланням на Фейсбук-сторінку технічного музею.

Згорілий автомобіль Mercedes ML 163, який постраждав під час ракетного удару по Дніпру напередодні Нового року, став одним з експонатів виставки «Історія Перемоги» у музеї «Машини Часу».

Тоді російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Дніпру і один з снарядів влучив у район вулиці Сімферопольської, де знаходилось СТО «Montana». На той момент на СТО знаходились 8 автомобілів, всі вони згоріли внаслідок вибуху. Також постраждала будівля інституту «Металургавтоматика», в якому СТО орендувало приміщення – лише за місяць до атаки там зробили ремонт. В цей день вибухова хвиля від удару також відчувалася у стінах музею «Машини Часу».

Власник Mercedes ML 163 вирішив передати свій згорілий автомобіль музею. На момент оформлення експоната він попросив зробити на ньому напис, одну з найпопулярніших зараз фраз.

«Виставка “Історія Перемоги” розповість про постраждалі будівлі, історії очевидців подій, артефактах, які з’явились у наслідок ракетних ударів РФ по місту Дніпро», – йдеться у дописі музею.

Фото: фейсбук-сторінка технічного музею «Машина Часу».

Нагадаємо, раніше ми писали: Єдиний на все місто: унікальний ретроавтомобіль поповнив колекцію музею у Дніпрі.

Читайте також: У Дніпрі вийшов на маршрут легендарний ретро-трамвай.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: